Huaycan 5K marathon

Sunday March 4th 2018, Huaycan

Today there was the 1st Huaycan 5K run, or 5K marathon as they say here. Me and few other volunteers partcipated, along with quite a lot of locals. The route went along the streets of Huaycan, which are normally full of traffic. The streets were closed from cars but there were some still on the way. And the air in Huaycan is not very clean for running (or anything else).

There were 8 LLI-volunteers and hundreds of locals running.

Here are some pictures.

Waiting for the start. Organizers had made nice posters.

On the start line

First 1km was steady uphill

After a very sweaty race

3 vastausta artikkeliin ”Huaycan 5K marathon

  1. Terveisiä Suomesta! Täällä sataa lunta ja on nollakeli; täydellistä pyöritellä siis lumiukkoja. Kiva kun olet päässyt perille ja ehtinyt jo selvästi asettua hieman aloillesi. Hienoa että lenkkaritkin on saanut kyytiä. Antoisaa eloa ja oloa. 🙂

    • Hei Jenny! Kiitos viestistä 🙂 Alkushokista on selvitty, mutta vielä kuluu aikaa että tottuu tähän kaikkeen. Enkä ihan tiedä onko kaikkeen – esim. liikenteeseen – edes tarpeen tottua. Hierojakin täältä löytyi, ihan ok, kiropraktikko vielä, täytynee käydä tuota selkää siellä hoidattamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *